Κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη.

Η πλατφόρμα για φιλοξενίες ανθρώπων και ζώων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές συνεχίζει για 3η χρονιά!

Η πλατφόρμα φιλοξενίας, η οποία είναι αφιερωμένη στη σύνδεση ατόμων με διαθέσιμα σπίτια με άτομα που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, έχει σημαντικό αντίκτυπο με πάνω από 700 διαθέσιμες φιλοξενίες.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας; Είναι τόσο απλό όσο και αποτελεσματικό. Εάν έχετε ένα ελεύθερο σπίτι ή δωμάτιο που θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε τη φόρμα δήλωσης φιλοξενίας. Η καταχώρησή σας θα προστεθεί αυτόματα στη λίστα με τα διαθέσιμα καταλύματα. Όταν κάποιος βρει μια καταχώρηση που ταιριάζει στις ανάγκες του, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας για να κάνουμε τις τελικές διευθετήσεις για τη φιλοξενία.

Η πλατφόρμα λειτουργεί ως ζωτικός σύνδεσμος, συνδέοντας αλληλέγγυα άτομα που έχουν δηλώσει διαθέσιμες φιλοξενίες, με όσους έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές.

Η δύναμη της αλληλεγγύης δεν πρέπει να υποτιμάται. Ανοίγοντας τις πόρτες μας και προσφέροντας ένα προσωρινό κατάλυμα, παρέχουμε όχι μόνο έναν φυσικό χώρο αλλά και έναν φάρο ελπίδας και υποστήριξης. Ένα ασφαλές μέρος που μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

Απευθύνουμε μια πρόσκληση σε όλους και όλες να συμμετάσχουν στην αποστολή μας και να γίνουν μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. Είτε έχετε ένα δεύτερο δωμάτιο, ένα άδειο εξοχικό σπίτι ή γνωρίζετε κάποιον που το έχει, η συνεισφορά σας μπορεί να έχει διαρκή αντίκτυπο. Μαζί, μπορούμε να αποκαταστήσουμε την ελπίδα και να βοηθήσουμε.

Καθώς μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο λειτουργίας, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

ΥΓ: Είναι πολύ σημαντικό να δηλώνουμε τις φιλοξενίες μας ακόμα κι αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη ώστε αν χρειαστεί να μπορούμε άμεσα να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη.

Scroll to Top