Σχετικά με εμάς

Η πρωτοβουλία του filoksenies.gr ανήκει σε εθελοντές και έχει ως στόχο να βοηθήσει έμπρακτα όσουν έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και καμία παράταξη, πιστεύουμε στους ανθρώπους και στην αλληλεγγύη και πως το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον και η μία την άλλη.

Η λογική είναι όσο απλή φαίνεται. Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει ανθρώπους ή ζώα μπορεί να δηλώσει τη φιλοξενία του.
Αντίστοιχα, όποιος ψάχνει φιλοξενία για τον ίδιο / την οικογένειά του / το κατοικίδιο ή τα ζώα του, μπορεί να βρει μία φιλοξενία από τη λίστα με τις διαθέσιμες φιλοξενίες

Θέλω να φιλοξενήσω ή να φιλοξενηθώ

Βήμα 1ο: Συμπληρώνεις τη φόρμα που θα βρεις εδώ

Βήμα 2ο: Ενημερώνουμε τη λίστα με τις διαθέσιμες φιλοξενίες βάζοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία (περιοχή / τύπος φιλοξενίας / αριθμός ατόμων / χρονική διαθεσιμότητα)

Βήμα 3ο: Αν κάποιος ενδιαφερθεί για τη φιλοξενία σου, επικοινωνούμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε και να σας φέρουμε σε επαφή.

Βήμα 1ο: Πηγαίνεις στη σελίδα με τις διαθέσιμες φιλοξενίες για να μπορέσεις να βρεις κάτι στην περιοχή που σε ενδιαφέρει.

Βήμα 2ο: Επικοινωνείς μαζί μας με κάτι που έχεις βρει στη λίστα ή το συζητάς μαζί μας για να βρούμε κάτι μαζί.

Βήμα 3ο: Ενημερώνουμε το άτομο που δήλωσε τη φιλοξενία και σας φέρνουμε σε επαφή δίνοντας τα στοιχεία του ενός στον άλλον.

Σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε

Τα μόνα δεδομένα που συλλέγουμε είναι αυτά που συμπληρώνεις στη φόρμα επικοινωνίας ή στη φόρμα δήλωσης φιλοξενίας.

Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για δική μας επικοινωνία μαζί σου. Η μόνη περίπτωση να μοιραστούν σε τρίτο  άτομο, είναι να φιλοξενήσεις ή να φιλοξενήθεις, όπου θα χρειαστεί να μοιραστούμε τα στοιχεία μεταξύ σας για να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη και η απαραίτητη συνεννόηση

Το τηλέφωνο που καταχωρείς στη φόρμα δεν εμφανίζεται στη λίστα που δημοσιεύεται. Θα το χρησιμοποιήσουμε μόνο για να σε καλέσουμε εάν βρεθεί άτομο που θελήσει να φιλοξενηθεί από σένα.

Συχνές ερωτήσεις

Στη σελίδα επικοινωνία θα βρεις τη διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας μαζί μας.

Μπορείς να μας στείλεις μήνυμα μέσω της φόρμας για να αλλάξουμε ό,τι θέλεις στην καταχώρησή σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις απευθείας μήνυμα στα social media που θα βρεις στη σελίδα της επικοινωνίας ή στο κάτω μέρος του site.

Όχι, μπορείς να φιλοξενήσεις σε οποιοδήποτε χώρο ή διαμέρισμα, αρκεί να είναι κατάλληλο για το ζωάκι.